Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Pelikirja

Pelikirjassa tapahtuu taika, eli siis roolipelaaminen. Seuraavien sääntöjen ja ohjeiden noudattaminen olisi hyvä juttu.

1. Olisi hyvä, jos roolaisit vähintään kerran kuukaudessa, mutta hektisemmissä tilanteissa (eli lähinnä jos hahmosi komminukoi toisen pelaajan hahmon kanssa) niin aktiivisempi pelaaminen on suositeltavaa.

2. Ei toisen hahmolla pelaamista tai toisen hahmon (fyysistä) vahingoittamista ilman lupaa.

3. Hahmosi ei voi aina olla paras, kaunein, mahtavin, vahvin tms., eikä voi tietää asioita joita ei ole jostain saanut selville, mutta sinä, pelaaja, olet.

4. Varsinaista ikärajaa tekstille ei ole, roolatkaa miten lystäätte. Vähimmäissanaraja roolille on 50 sanaa, saa ja melkein pitääkin mennä yli. Aikamuodolla ei ole väliä, ja voit kirjoittaa joko minä- tai ulkopuolisella kertojalla.

5. Hahmosi ei voi olla kahdessa (tai kolmessa, neljässä...) paikassa yhtä aikaa, eli jos haluat vaihtaa vaikkapa Laitakaupungilta Viemäreihin, sinun täytyy pelata hahmosi sinne. 

6. Koska täällä Despessä pelataan tarinamuodossa eikä merkeillä, niin ainoat hyväksyttävät merkit ovat vuorosanamerkit ( -, '' '' jne.) ja //, jonka jälkeen voi kirjoittaa roolinsa ulkopuolisen kommentin.

Lisää tulee sitten kun muistan tai kun ongelmatilanteita ilmenee. Selvennystä saa kysyä.

Selkeyden vuoksi roolausviestien alussa tulisi mainita hahmon nimi ja paikka missä hahmo on, muodossa Hahmon nimi - Paikka missä hahmo on.

[ Luettelo paikoista ]

 [ Kirjoita ]

Nimi: ROCKY

12.01.2017 14:47
Kazakia - Keskusta

Makaan laiskasti pienen kerrostalon kylmää ulkoseinää vasten. Ilma on viileä ja minulla on tavanomaisen tyyni olo. Rauhallisuus ja yksinäisyys on mieleeni, kaupungin hälyynkin olen tottunut. Tämä paikka on eräs lempipaikoistani, keskustan keskitienoilla, pienen mäennyppylän päällä. Alhaalla aukenee aava kaupunki, lähimpänä näkyen tietysti eräs hotelli, jonka pihassa minä asun. Vierelläni kohoavassa kerrostalossa asuu lähinnä vanhuksia, he ovat mukavia. Rauhallisia. Katselen raukeana kaupunkia, minua väsyttää, muttei aivan vielä nukuta.

Nimi: Akugou

11.01.2017 22:31
Haruko - Keskusta

Tuijotan suuren kaupungin yli. Tai sen yli, mitä nyt pystyin kattopuutarhasta näkemään. Olin yrittänyt valita asuinpaikakseni korkeimman mahdollisen rakennuksen, mutta kaupunki tuntui vain suurenevan koko ajan, ja uusia rakennuksia kohosi joka puolelle. Aina vain korkeampia... Vilkaisen taakseni. Vihreä puutarha on melkoisen iso, ja sen pääasukkeja olivat Starlyt ja Pikipekit. Jos meinasin puutarhasta lähteä, minun oli miltei pakko muuttaa muotoani. Sen verran korkealla rakennus kuitenkin oli... Etsin hetken aikaa, ja löydän sitten yhden Pikipekin. Muuttuminen toiseksi pokemoniksi onnistui helposti, ja se oli joka kerta yhtä hauskaa. Ravistelen siipiäni, ja suuntaan alemmas kaupunkiin.

Nimi: ROCKY

31.12.2016 00:12
Eudes - Keskusta

Seison korkean puun yläoksilla, kynnet tiukasti kuoren läpi. En varsinaisesti suunnittele tippumista, nimittäin. Katselen katulamppujen valaisemaa kaupunkia. Vaikka onkin alkuyö, kaupunki elää ja hengittää, ihmiset ja pokémonit eivät nuku vielä. Enkä minäkään, miksi nukkuisin? Pimeys on kotini. Harmi silti, ettei lähiympäristö oikein tarjoa tekemistä. Heilautan itseni sulavasti viereiseen puuhun ja lähden kiipeämään sen runkoa aina alas asti.

©2017 PKMN RPG Desperadot - suntuubi.com