Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 Lomake

Poista suluissa oleva teksti, täytä lomake vieraskirjaan ja lähetä. Ylläpitäjän jäsenprofiilista löytyy vähän osviittaa siitä, miten tämä lomake täytetään.

Lomakkeen saa lähettää yksityisenäkin.

Pelaajan nimi: (Nimimerkkisi sivustolla, ei siis hahmosi nimi.)

 

Laji: (Pokémonin laji, kaikki paitsi legendaariset käyvät.)

Hahmon nimi: (Ihan millainen vaan. Ihan tosi.)

Ikä: (Ihmisten iässä, muodossa n. 50, esimerkiksi.)

Sukupuoli: (Naaras, uros, sukupuoleton)

Status: (Villi, kesy, hylätty?)

Kuuluuko Ilkivaltaajiin: (Kyllä vai ei)

Asuinpaikka: (Pokémonin pääasiallinen asuinpaikka, lista paikoista löytyypi tästä. Asuinpaikka voi myöhemmin tietenkin muuttua ja saa sitä olla koditon kulkurikin.)

Esineet: (Tärkeät esineet. Korkeintaan 3 esinettä, voit myös jättää tyhjäksi.)

 

Kuvaus: (Kuvaus pokémonista, voi kertoa esimerkiksi luonteesta, historiasta, mitä mieltä on ihmisistä (tämä on suositeltavaa etenkin jos kuuluu metkusakkiin) tai periaatteessa mistä vaan. Vähintään sata sanaa.) 

 

Muuta: ( ;), tähän voi myös laittaa tarkemmat kuvaukset erikoisvärityksistä, jos sellaista haluaa. Kohtuuden rajoissa sitten, en vedä pokémonin väritystä kokonaan uusiksi (ellei kyseessä ole albiino tai shiny).)

 [ Kirjoita ]

Nimi: Rölli

17.02.2017 21:01
Pelaajan nimi: Rölli

Laji: Lycanric, midnight form (MY BOY IS HERE!!)

Hahmon nimi: Lyca

Ikä: n. 34 vuotta

Sukupuoli: Uros

Status: Hylätty

Status 2: Periaatteessa voisi hyvinkin kuulua, joten kuuluu

Asuinpaikka: Kaupunki

Esineet: Quick claw, joka roikkuu Lycan kaulassa ohuessa nahkanauhassa kuin riipus.

Kuvaus: Lycan luonnetta on hyvin vaikeaa kuvailla sanoin. Pokémon on kovaääninen, suorasanainen ja varsinainen ilonpilaaja kun sille päälle sattuu. Voisi häntä kuvailla ilkeäksikin, mutta se on ehkä enemmän nokittelevaa käytöstä. Lyca närkästyy helposti asiasta kuin asiasta ja voi silloin huitaista kukkaruukun hyllyn päältä alas, mutta ketään satuttamatta tietenkin. Hän ei varsinaisesti hermostu, sillä hän tiedostaa itse olevansa järkyttävää seuraa muille. Lyca osaa huolehtia itsestään erinomaisesti, ja hienoisen erakkoluonteen takia hän ei muiden suerasta paljoa välitä. Mutta totta tosiaan, silloin kun joku saa tämän pojan sydämen syttymään, menee pokémon aivan lukkoon.

Lyca kuuluu niiden pokémonien lahkoon ketkä on hylätty ja sittemmin suivaantuneet ihmisille. Tosin Lyca säilyttää vieläkin entisen kouluttajansa antamaa luottamuksellista lahjaa, Quick Clawia, vieläkin itsellään, muistutuksena siitä että ihmiset osaavat myös rakastaa. Tosin koska Lyca on järjestäytynyt ilkivaltaaja, Hän ei välitä enää siitä pointista. Hänen suhteensa ihmisiin ei oikeastaan ole negatiivinen,mutta pokémon rakastaa kiusoitella heidän kustannuksellaan päivittäin. Sitä hänestä ei saa pois, sillä Lyca usein hankkii elantonsa kepposilla sun muilla ilkeyksillä.

Muuta: USE FLAMETROWER!

Vastaus:

Jäsenprofiili lisätty ;D.

ROCKY

Nimi: Akugou

10.01.2017 20:08
Pelaajan nimi: Akugou

Laji: Shiny Zorua
Hahmon nimi: Haruko
Ikä: noin 16
Status: Villi
Status 2: Ei
Asuinpaikka: Keskusta

Kuvaus: Haru viettää aikansa useimmiten yksin, sillä useimmat pokemonit pitävät häntä melkoisen outona tapauksena. Haru asustelee suuren kerrostalon kattopuutarhassa, seuranaan joukoittain lentäviä pokemoneja. Haru on aina halunnut osata lentää, ja muuttuukin siksi aina mielellään erilaisiksi lentopokemoneiksi. Haru on aina valmis tutkimusmatkoja varten, ja rakastaa toisten vakoilemista. Tällä on melkoisen paha tapa ruveta tonkimaan toisten asioita. Haru puhuu sen verran paljon yksin, että sitä ei oikein enää voi pitää normaalina. Haru joutui hyvin pienenä eroon vanhemmistaan, ja on elänyt yksin siitä lähtien. Haru saattaa vaikuttaa melkoisen söötiltä ja viattomalta pokemonilta, mutta sen ulkonäkö pettää suuresti. Toisinaan vaikuttaa siltä, että pienellä Zorualla ei ole tunteita laisinkaan, sillä sitä ei voisi vähempää kiinnostaa toisten kärsimys. Haru antaa yleensä itsestään melko tyhmän kuvan, mutta on oikeastaan hyvin älykäs. Zorua ei ole erityisen voimakas, mutta käyttää älyään apuna vaikeissa tilanteissa. Haru ei erityisemmin pidä ihmisistä, ja pysyy heistä mahdollisimman kaukana.

Muuta: Copycat

Vastaus:

Jäsenprofiili lisätty, tervetuloa!

ROCKY

Nimi: Unihalvaus

07.01.2017 23:03
Pelaajan nimi: Unihalvaus

Laji: Absol (shiny)
Hahmon nimi: Jumi
Ikä: n. 17
Status: Villi
Status 2: Eips
Asuinpaikka: Metrotunnelit

Kuvaus: Jumi on paljon normaalia absolia pienempikokoisempi ja solakampi, ja koska hän on shiny, hänen normaalisti tummansiniharmaat alueet ovat punaiset. Silmät ovat kauniit, sinivihreät ja niistä paistaa usein pelko tai suru. Jumi on nimittäin hyvin arka ja säikky pokemon ja hän pysyy mielellään piilossa metrotunneleissa tullen esiin hyvin harvoin. Hän pelkää ihmisiä suunnattomasti ja pyrkii pysymään kaukana näistä. Tätä vaikeuttaa kuitenkin hänen shiny olemuksensa, mikä merkitsee sitä, että lähes jokainen vähänkään pokemoneista kiinnostunut on heti juoksemassa hänen peräänsä. Jumi on onnekseen hyvin nopea ja ketterä, päästen täten helposti jokseenkin kömpelöjä ihmisiä pakoon.
Jumi välttelee keskustaa, mutta joskus talvisin nälkä saattaa ajaa hänet sinne asti. Hän pysyttelee suurimman osan ajasta metrotunneleissa kävellen ja vältellen jokaista elävää olentoa, joka yrittää tulla lähelle. Jumi on aina varautunut uusien tuttavien kanssa ja hänen luottamustaan on hyvin vaikea saada, etenkin jos sen on onnistunut kerran pettämään. Jumi säikkyy hyvin helposti pienimpiäkin ääniä, eikä hän tunne oloaan melkein missään turvalliseksi.
Jumilla ei ole oikein ikinä ollut kunnon perhettä, sillä hän oli ensinnäkin vahinkopentu ja vanhempien kauhuksi vieläpä harvinaisen värinen. Nuorukaisen vanhemmat jättivät absolvauvansa melkein heti, peläten, että ihmiset löytäisivät heidät muuten. Jumin vanhemmatkin olivat nimittäin hyvin arkoja ihmisiä kohtaan. Jumi ei ole nähnyt vanhempiansa aikoihin ja hän kaipaa heitä jollain tasolla, vaikkei muistakkaan heistä paljoa enempää, kuin tuoksun.

Muuta: Shadow Ball

Vastaus:

Lisäsin jäsenprofiilin, toivottavasti en mokannut sen suhteen mitään :D.

ROCKY

Nimi: Fawn

27.12.2016 16:09
Pelaajan nimi: Fawn (olen netissä myös Saippua)


Laji: Glaceon (Saako olla kehittynyt?)

Hahmon nimi: Wengie

Ikä: 23

Status: hylätty

Status 2: kuuluu ilkivaltaajiin

Asuinpaikka: Mount Hihghwayman

Esineet: Nope

Kuvaus: Wengie on hyvin "poikamainen" ja oman arvonsa tunteva neitokainen. Ei kaihda tappeluita ja on johtajatyyppiä. Ei ole kuitenkaan aina se ensimmäinen joka haastaa riitaa mutta otta aina haasteet vastaan. Pysyy kaukana ihmisistä jos on mahdollista, ja saattaa hieman ärhännelläkkin niille pienille ihmislapsille jotka tulevat lääppimään. Wengie on hylätty itsenäisen luonteensa takia, ja hänen omistajiinsa kuului kaksoset, 7-vuotiaat pikkutytöt Abbey ja Gabi. Heidän isänsä oli kokenut ja hyvä pokemonkouluttaja joka osasi kohdella Wengietä hyvin, mutta tytöt ja ylisuojelevainen äiti taas eivät. Huonoon kohteluun liittyy esimerkiksi ratsastaminen, lääppiminen, haliminen, kaikenlaisten prinsessamekkojen pukeminen ja vihan purkaminen vaikkapa vetämällä hännästä. Kerran Wengie ei enää jaksanut hännästä vetelyä ja hyökkäsi tyttöjen kimppuun ja siinä samassa äiti heitti hänet pihalle. Wengie pärjää ihmeellisen hyvin ulkomaailmassa ja on oppinut pöllimään ruokakauppojen roskiksista pokemonruokaa, ja hän löysi eräänä päivänä Mount Hihghwaymanille ja löysi samalla Ilkivaltaajat. Moun Highwaymanille hän asettui asumaan, isoon mutta piilossa olevaan ketunkoloon.Muuta: Payback

Vastaus:

Jees, kaikki näyttäis olevan kunnossa :D. Ja joo, saa olla kehittynyt, ainoa rajoitus lajeissa on se, että legendaarisilla ei voi pelata. Lisään jäsenprofiilisi saman tien!

ROCKY

©2017 ᵗʰᵉ 'ᵐᵒᶰˢ ᵒᶠ ᵒʳᵗᵉᵐᵖᵒˡᶤˢ | ᵖᵏᵐᶰ ʳᵖᵍ - suntuubi.com